RabiaNaa Ne olur bize yardım edin sayın Cumhurbaşkanımm maddi yardıma ihtiyacım var annem babam ayrı bana bakmıyorlar çok ihtiyacım var babam ceza evinde 😔
orhan_kasikci1983 merhabalar benimde bayramda çoçuklarım için yardım iştemekteyım onlar için yardım iştiyotum
DilaraTopcu Yeni evlendik kastamonudan istanbul göç ettik eşim tek çalışıyor ve askeri ücretli yetmiyor eşya aldık borcumuz var maddi destek isyiyoruz
BaharKele Mrb 1 buçuk yıldır pandemiden dolayı esimin işleri durduruldu çalışmıyor 3 aylık kızım var onun bakımını tam olarak yapamıyorum kirada oturuyoruz bende bu destekten yararlanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
GzelKele İyi günler pandemiden dolayı eşim ve çocuklarım çalışmıyor bizde bu yardımdan yararlanmak istiyoruz
MelihaYurteri Benimde yardıma çok ihtiyacım var. Lütfen Allah rızası için yardım edin. Maddi yardım istiyorum
ZeynepKarabulut İyi günler pandemiden dolayı eşim çalışmıyor Bizde bu yardımdan yararlanmak istiyoruz
abdullahevren sayın cumhurbaşkanım nenem 48 doğumlu 5 aydır kendisine yardım ediyorum bizede desteğinizi nacizane bakınıız saygılar …