Selamlar. Hiçkimsenin okumadığı gündem notları yazımı okuduğunuz için teşekkürler. Eğer gündemle alakalı bildiğiniz okuduğunuz bişeyler varsa siz de ekleyebilirsiniz. Ben dün derbi tüyosu da verdim ancak tutmadı tabiki 😃 Günün en çok konuşulan gündem maddelerinden birisi futboldu. Ben çok ilgilenmiyorum. İlgilenen varsa yazabilir. Dikkatimi çeken gündem maddelerini sıraladım.
Polis Haftası olduğu için bütün polislerimizin polis haftasını kutlarım.
Ayrıca gündem bu hafta sonu sadece futbolla alakalıydı. Fenerbahçe bir video paylaşmış. Güldürdü.
Ayrıca Arda Turan’a nolmuş öyle ya. Aynen kardeşim Türkiye’de yaşamak hiç stresli değil.
Münevver Karabulut’un babası Cem Garipoğlu’nun mezarını açtırmak istemiş. Aklıma Faysal geldi. Bilenler bilir.
Bu arkadaş bunu almış. Radarıma girdi tabi.
Soğuk havalar gelicekmiş. Yeter be kardeşim ne kış yaptı bu sene.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Dünyada en fazla mülteciye ev sahipliği yapan ülke konumundayız. Demiş.
Meclis’te Türk Kahvesi 2 liradan satılmaya başlamış. Bu zam gelmiş haliymiş.
Bunlar finalde oynayacakmış.
Fransa’da cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalmış Macron ve Le Pen, 24 Nisan’da yarışacakmış.
Şöyle bir haber var.
Ekrem İmamoğlu: “Belediyenin yapmış olduğu zamlar sonuçtur; sebep enflasyonla mücadeleyi başaramayan, elektriğe, doğalgaza zam yapan hükümettir.” Demiş.
Neyse gündemden gözüme takılan bunlardı. Bir de sütyen reklamı var. İçimde x var diye yapmışlar. Geçenlerde de yapmışlardı öyle bi reklam. Ceketle sütyen reklamında oynamıştı bir kız. Düzelcek kardeşim bunlar da düzelcek.
İyi haftalar şimdiden