Selamlar. Hiçkimsenin okumadığı gündem notları yazımın bilmem kaçıncı yazısını yazıyorum. Hiç bilmeyenler için gündem notlarını derleyip gün sonunda olan biten konuşulmuş şeyleri kendimce yazıyorum. Eğer sizin de gündeminizde bir olay varsa yazabilirsiniz. Bugün gündemde lig maçları var ancak ben futbolla pek ilgilenmiyorum. Beşiktaş 1 milyondan fazla aratılmış. Bu çok büyük bir sayı. Sanırım yaklaşık 15 milyon insan bugün beşiktaş hakkında konuşmuştur.
Yarın da derbi varmış. Fenerbahçe ve Galatasaray 395. kez karşı karşıya geliyormuş. Bununla ilgili şöyle bişeyler söylemek isterim. Önceden mesela dünya derbisi falan deniyordu. Bilmem kaç dünya kanalında yayınlanıyordu. Şimdi var mı böyle bir şey bilmiyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir ancak berabere biter 😃
Mehmet Tevfik Göksu, öğrencilerin yüzde 40 ulaşım zammından muaf tutulması için İBB Meclisine pazartesi günü teklif götürecekmiş. Güzel karar.
Thodex’in reklamlarında oynayan bazı manken ve oyuncular (içlerinde youtuberlar ve fenomenler de vardı) hakkında “dolandırıcılık” suçuna iştirak ettikleri iddiasıyla yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı verilmiş.
Mahir Ünal ‘Menemenin içine sucuk koymuşlar, az önce şikâyet etmiyor muydu bunlar?’ dedi. Sosyal medyada çok konuşuldu.
Ekrem İmamoğlu Halk TV’ye çıkıp benim genel başkanımın aday olmasını isterim falan dedi. Zamlardan bahsetti. Ben size direkt olarak basın sözcüsünün tweetini göstereyim. Dolar bazında sonuçlar böyle.
Cumhuriyetin haberine göre Anayasa Mahkemesi, bir bireysel başvuru sonrası zorunlu din dersinin insan hakları ihlali olduğuna karar vermiş.
Adana’da 2 şehit var. Minibüsle otomobil çarpışmış. Allah rahmet eylesin.
Kemal Kılıçdaroğlu '‘Henüz Cumhurbaşkanı Erdoğan adaylığını açıklamadı. Niye bize bu ısrarla soruluyor?’' diye açıklamada bulunmuş.
İstanbul’da taksiye binen bir vatandaş 435 lira ödemiş. Şimdi arkadaşlar. Ben taksiciyi de savunmuyorum yolcuyu da. Abi her şeyin fiyatı o kadar çok arttı ki ben cidden 400 lira versem 5-10 dakikalık yola. Şaşırmayabilirim. Mesela çakmak 50 kuruştu 3 lira olmuş. 5 lira da olsa tamam yani vereyim abi derim. Enflasyonun da sıkıntısı bu işte. Hangi malın ne kadar edeceğini bilmiyoruz artık. Her şeye şaşırıyoruz sadece.
İngiltere Başbakanı Johnson, Kiev’de Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski ile görüşmüş. Sokaklarda gezmiş.
Uğur Dündar, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı olmuş.
Suudi Arabistan bu yıl kabul edeceği hacı sayısını 1 milyona yükseltmiş. Hac fiyatları ne kadar bi bakayım. Burada yazana göre öngülülen fiyat 5500 dolar falanmış. Abow 😃
Bu kumarhane ismi gerçek mi?
Haluk Levent İngiltere’den gelen çöpler için Adana’daydı. Basın Açıklamasını şuraya bırakayım.
Günün gündem maddelerinden bazıları bunlardı. Siz de bişeyler eklemek isterseniz ekleyebilirsiniz. Okuduğunuz için teşekkür ederim.