Selamlar hiçkimsenin okumadığı bana gelen mesajlara göre sadece 1 (bir) kişinin okuduğu (Emre Dağlı kardeşime selamlar burdan .d) gündem notları yazımı bugün biraz geç yazıyorum. Gündemde yine bir sürü şey olmuş zam gelmiş falan. Alıştık artık.
İnanılmaz bir şekilde kaç sene önce dizide ölen bir karakter yine gündem oldu. Süleyman Çakır. Kurtlar Vadisi ne diziymiş be kardeşim adam hala anılıyor. Lokma falan dağıtmışlar galiba bugün. Allah kabul etsin ne diyelim. Süleyman Çakır’ın yakınlarına da baş sağlığı dilerim.
Bu arada ben de izliyorum Kurtlar Vadisini, yakın zamanda tekrar başladım. Gerçekten zamanına göre çok güzel bi dizi. Niye izlemiyorsun lan it 😃
Baydöner bir reklam filmi yayınlamış. Dün paylaşmıştım ancak bugün kaldırmış.
Jandarma Genel Komutanlığı, personel alımı yapacak. İlgilenenler buradan bakabilir.
Will Smith, Oscar’dan men edilmiş. Olması gereken de buydu.
Yurtiçi aramalarda azami ücretinin dakikası son bir yılda yüzde 52.5 artmış. Mobil tarife zammı hayırlı olsun.
37 dil bilen halı yıkamacı bir adamın beynini bilim adamları incelemiş. İlginç bir haber. Detaylı okumak isterseniz. tık
Merkez Bankası yıl sonu enflasyon beklentisini 46,44′e dolar beklentisini ise 16,85′e yükseltmiş.
Jahrein şöyle bir konuyu inceliyor birkaç gündür. Ben de takip ediyorum.
Kemal Kılıçdaroğlu, Et ve Süt Kurumu’na alınmamış. Bunun üzerine Et ve Süt Kurumu yaptığı açıklamada “Tarım Bakanımız Vahit Kirişci ile görüşmeniz daha uygun olur, zira sizlerin muhatabı kendisidir.” cevabı verilmiş.
Kemal Kılıçdaroğlu Et ve Süt Kurumu önünde: “5′li çeteye sağlanan olanakların, dolarların binde birini bu ülkenin yoksul aileleri için harcasalar hiçbir çocuk yatağa aç girmez.” demiş.
Ayrıca Tarım Bakanımız: '‘Bizim açta açıkta kimsemiz yok, herkesin karnı tok. Bu ülkenin üreticileri de nüfusun tamamını doyurmak için gece gündüz çalışıyor.’‘ açıklamasında bulunmuştu. Bir açıklaması da şöyle: ’'Et ve Süt Kurumu’nun 18, Tarım Kredi’nin 150 marketinde piyasanın %15-20 altında ucuz et satışı başladı.'' demiş. Bilginiz olsun.
Cüneyt Özdemir şöyle bir anket yapmış:
Van’da toplu ulaşıma 3 ayda %85 zam gelmiş.
Şanlıurfa’da toplu ulaşıma 3 ayda %67 zam gelmiş.
Ali Babacan: “Seçim dönemine girinceye kadar Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusunda herhangi bir görüşmede bulunmayacağız.” demiş.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Durumu beyin ölümü açısından takip edilen Nisa bebekten sevindirici haber var. Hastaneye kaldırıldıktan sonra ilk kez, ağrılı uyaranlara bilinçli olmasa da tepki veriyor. Açıklamasında bulunmuş. Umarım bebek iyileşir.
İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Arzu Önşen: “Ben sosyalist devrimci bir ülkücüyüm.” demiş. 😃
Neyse gündemde dikkatimi çeken konulardan bazıları bunlardı. Sizin de eklemek istediğiniz gündem maddeleri varsa yazabilirsiniz. Okuduğunuz için teşekkür ederim.