Selamlar. Bugün gündemde futboldan başka bişey yok. Skorları dün yazdım. Bugün yazmıcam çünkü ilgi alanım değil. İsteyen tartışmaya yazabilir tabi. Futbol hakkında veya herhangi bir konuda tartışmaya katılabilir.
İlgimi çeken konulardan birisi şu.
Netflix’in Türkiye’deki abone sayısı 3.5 milyonu geçmiş. Aynı performansı Exxen’den de bekliyorum. Ben abone değilim şahsen ama çok güzel dizileri var. Leyla ile Mecnun olsun, Gibi olsun. Helal valla Acun’a. Ancak Netflix gibi olması için en az bi 5 senesi var. Bu dizileri dünyaya tanıtırsa Acun. Gerçekten Türk dizileri daha da başarıya ulaşır diye düşünüyorum.
Tesla, 300 binden fazla araç teslimi yapmış. Rekor kırmış.
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor demiş. Yok yaw?
Japonya’nın Tokyo kentinde yaşayan 38 yaşındaki Shoji Morimoto, “Kendimi hiçbir şey yapmamak üzere kiralıyorum, bu herhangi bir özel çaba göstermediğim anlamına geliyor. Herhangi bir konuşma başlatmıyorum mesela, yalnızca kısa konuşmalara yanıt veriyorum, bu kadar.” demiş.
Hep söylerim işini internete taşıyan adam para kazanır arkadaş. Bu adam dümdüz bir cafe gibi bir yere gitse, hiçbir şey yapmadan kendimi kiraya veriyorum dese? 😃 Neyse ya bomboş olay pazar günü eğlencesi gibi olsun işte. Gündemde adam akıllı pek bişey yok. Bunu da yazayım dedim.
Domates geçen yıla göre neredeyse yüzde 200 artmış. Zaten zamanı değil diyerek kendimi avutuyorum.
Fitre miktarı asgari 40 liraymış. Diyanet açıklamış.
Milli güreşçiler, 7 altın, 3 gümüş ve 7 bronz olmak üzere toplam 17 madalya kazanmış. Tebrik ediyorum burdan.
Son 3 gündür çok rüzgar var. Çatıları falan uçurmuş bazı yerlerde. Şimdi okudum bunu tüm zamanların en yüksek elektrik üretimini yapmışız trt haber kaynağına göre. ''Türkiye’de rüzgardan elektrik üretimi dün 203 bin 69 megavatsaate ulaştı.'' Kaynak için tık.
Pakistan’da meclis feshedilmiş. Detayları bilmiyorum.
Abi 10 liraya 500 bin müthiş para 😃
Neyse bu arada bu videoyu izlemenizi öneririm.
Okuduğunuz için teşekkürler. Eklemek istediğiniz bişey varsa yazabilirsiniz.