Selamlar. Bugün ramazanın ilk günüydü. O yüzden geç yazıyorum. Belki sahur yapan falan vardır. Okumak isteyen olursa yani.
Süper lig maçları çok merak edilmiş google aramalarına baktığımda. Maç sonuçlarını yazayım.
Kayserispor 0-4 Fenerbahçe
Galatasaray 2-0 Karagümrük
Altay 1-2 Antalyaspor
Giresunspor 2-2 Sivasspor
Özellikle merak ettiğimden değil fakat Galatasaray maçı 1 milyonun üzerinde aranmış. Yani oldukça fazla insan merak etmiş bugünlük yazayım dedim. Çünkü benim futbolla ilgim yok 🙂
Burak Yörük sanırım İETT şöförü ile kavga mı etmiş napmış. Polis işlem yapmadan bırakmış.
Domates fiyatında son 7 yılın rekoru kırılmış. Annem kilosunu 25 liradan almış. Yanlış anlamayın domatesiyle ünlü ilde oturuyoruz. Konum Çanakkale 😃
100 milyar dolar ve üstü servete sahip zenginler listesine Hindistan ve Asya’nın en zengin ismi Guatam Adani de katılmış. Adani’nin liman, enerji ve maden yatırımları varmış. Para enerjide kankimler.
Putin ve Zelenski büyük ihtimalle İstanbul veya Ankara’da görüşecekmiş.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) “Şarj Hizmeti Yönetmeliği”, Resmi Gazete’de yayımlanmış. Yavaştan elektrikli araçlar trafikte çoğalacak galiba ama hepsi çok pahalı ya.
Erdoğan: “Gıda fiyatları konusunda vicdansızlık yaparak milletin aşına, ekmeğine, geçimine göz dikenlere acımayacağız.”
Yorum yok.
Rondo bisküvinin 5 lira olması sorunu :S Ben fiyatlara artık şaşıramıyorum. Yani 1000 liralık şey 500 lira desen de inanırım 3000 lira desen de. Bıktım.
S&P, Türkiye’nin kredi notunu düşürmüş.
LPG’ye 65 kuruş zam bekleniyormuş.
Eski Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu: Erdoğan, Nureddin Nebati’ye “konuşma yasağı” getirdi. Demiş. Doğru herhalde bayadır konuşmuyor. 😃
Reddit olayını anlamak istiyorsanız Porçay’ın bu güzel videosunu izleyebilirsiniz.
Tuğkan abi de canlı yayında Atatürk çizdirmiş. Çok hoşuma gitti. Zaten az önce baktığımda Tuğkan abiyi 100 bin kişiden fazla kişi izliyordu. İnanılmaz.
Ayasofya’da 88 yıl sonra teravih namazı kılınmış.
İstanbul’da bir okul müdürü, oruç tutmayan öğrencilere kantin dışında yeme ve içmeyi yasaklamış.
Ve günün en şaşırtıcı haberi
Ben Edirne’den beklemiyordum. Şaşırttı 😃
Samsun’da ablasını darp edip yaraladığı iddiasıyla tutuklanan şahıs, “Geçen hafta adam vurdum gelip adliyeden serbest kaldım. Şimdi nasıl tutuklandım?” demiş. Harbiden nasıl tutuklandı?
Süleyman Soylu: “Libya, tarihinin en büyük ekonomik krizini yaşıyor. Libya’da çocukların mama ve süt ihtiyacını karşılayacağız.” demiş.
Bugün pazar olmasına rağmen gündeme giren çok olay var. Siz de isterseniz gündeme not düşülmesini istediğiniz olayı buraya yazabilirsiniz. Okuduğunuz için teşekkürler.