Bugün gündemde önemli gelişmeler var. Exomars, askıya alınmış. Avrupa ile Rusya arasında ortak olan uzay işbirliği sona ermiş. Haberi Avrupa Uzay Ajansı açıklamış.
AFAD, Erdoğan’ın talimatıyla birlikte Lübnan’a 524 ton insanı yardım malzemesi gönderecekmiş.
İstanbul’da an itibariyle kar yağışı başlamış. Bu hafta sonu da kar uyarısı yapılmıştı. Yağsın efendim berekettir.
Galatasaray - Barça maçı sonucu.
Bugün 18 Mart Çanakkale Zaferi! Kutlu olsun!
1915 Çanakkale Köprüsü bugün açılıyor. Geçiş ücreti 15 Euro + KDV. Günlük 45 bin araç garantisi verilmiş. Bu konu hakkında yorum yapmaya gerek yok. Aklı ve mantığı olan biri bu konu hakkında aynı benim gibi düşünür.
Bunu da eklemek istedim bu arada. Videolarda pararix diyorum ya hani. İnsanlar bundan ne anlıyor? Görmenizi istedim.
Aşağıdaki tweete çok güldüm 😃
Özgür Demirtaş bir tweet atmış.
Türk sağlık tesislerinde 754 bin Suriyeli bebek dünyaya gelmiş. Sağlık bakanı açıklama yaptı.
'‘Erdoğan: Biz geldiğimizde ambulans var mıydı? Doğru dürüst ambulans yoktu.’' diye açıklama yaptı.
Getir’in değerlemesi 10 milyar doları aşmış. Şirket son yatırım turunda 768 dolar yatırım toplamış.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), bugün gerçekleştirilen Para Politikası Kurulu toplantısında politika faizini %14 seviyesinde sabit tuttu.
Kılıçdaroğlu: Sığınmacılara vatandaşlık verilmesi için referandum yapalım, bakalım halk istiyor mu?
Apecoin çıkmış. Birçok borsada listelenmiş durumda.
Eski TCMB Başekonomisti şöyle bir tweet atmış. Üzüldüm.
50 kuruşluk madeni paranın maliyeti 1,47 TL olmuş.
Ayçiçek yağı gemileri son dakika haberi oldu.
Dr. Mehmet Öz, ABD Senatosuna seçilmesi durumunda Türk vatandaşlığından ayrılacağını açıklamış. Senin okuduğun mektebin…
Bugünün gündemi böyleydi benim için. Sizin de bildikleriniz veya yorumlarınız var ise bu tartışmadan yanıt gönderebilirsiniz.