Elazığ – Ağın – Çevre Düzenlemesi –Ağın İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305678’dir.
Elazığ – Merkez – Çevre Düzenlemesi –Elazığ İl Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305674’tür.
Edirne – Merkez – Çevre Düzenlemesi –Edirne İl Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305795’tir.
Hatay – Dörtyol – Bakım Onarım –Dörtyol İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305689’dur.
Kars – Digor – Çevre Temizlik, Bakım Onarım –Digor İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305703’tür.
Mardin – Derik – Bakım Onarım –Derik İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305766’dır.
Çorum – Merkez – Bakım Onarım –Çorum İl Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305672’dir.
Van – Çatak – Çevre Düzenlemesi, Bakım Onarım –Çatak İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305717’dir.
Şırnak – Cizre –Bakım Onarım –Cizre İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305679’dur.
Şırnak – Beytüşşebap –Bakım Onarım ve Temizlik–Beytüşşebap İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305676’dır.
Van – Başkale –Çevre Düzenlemesi ve Bakım Onarım –Başkale İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305713’tür.
Elazığ – Baskil –Çevre Düzenlemesi –Baskil İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305700’dür.
Kars – Arpaçay – Çevre Düzenlemesi ve Bakım Onarım –Arpaçay İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305783’tür.
Hatay – Altınözü –Bakım Onarım ve Temizlik –Altınözü İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305682’dir.
Çorum – Alaca – Bakım Onarım ve Temizlik –Alaca İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305675’tir.
Edirne – Enez – Bakım Onarım ve Temizlik –Enez İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305919’dur.
Yozgat – Akdağmadeni – Bakım Onarım ve Temizlik –Akdağmadeni İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305906’dır.
Yozgat – Sorgun – Bakım Onarım ve Temizlik –Sorgun İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305913’tür.
Yozgat – Şefaatli – Bakım Onarım ve Temizlik –Şefaatli İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305915’tir.
Yozgat – Yerköy – Bakım Onarım ve Temizlik –Yerköy İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305916’dır.
Yozgat – Merkez – Bakım Onarım ve Temizlik –İl Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305918’dir.
Yozgat – Aydıncık – Bakım Onarım ve Temizlik –Aydıncık İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305789’dur.
Yozgat – Çandır – Bakım Onarım ve Temizlik –Çandır İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305911’dir.
Yozgat – Kadışehri – Bakım Onarım ve Temizlik –Kadışehri İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305914’tür.
Isparta – Merkez – Çevre Düzenlemesi, Bakım Onarım ve Temizlik –İl Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305680’dir.
Kırıkkale – Merkez – Çevre Düzenlemesi, Bakım Onarım ve Temizlik –İl Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305720’dir.
Bolu – Mengen – Çevre Düzenlemesi, Bakım Onarım ve Temizlik –İl Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305758’dir.
Yozgat – Sarıkaya – Çevre Düzenlemesi, Bakım Onarım ve Temizlik –Sarıkaya İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305907’dir.
Siirt – Merkez – Çevre Düzenlemesi, Bakım Onarım ve Temizlik –İl Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305952’dir.
Yozgat – Saraykent – Çevre Düzenlemesi, Bakım Onarım ve Temizlik –Saraykent İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305912’dir.
Yozgat – Yenifakılı – Çevre Düzenlemesi, Bakım Onarım ve Temizlik –Yenifakılı İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305905’dir.
Ordu – Altınordu – Çevre Düzenlemesi, Bakım Onarım ve Temizlik –Altınordu İlçe Milli Eğitim– TYP başvuru numarası – 305748’dir.