• Erdoğan Tam Kapanmada Maddi Destek Paketini Açıkladı

akince93 ben maddi yardim istiyorum eşim çalışmıyor 1000 TL para istoyumm

1100 tl tam kapanma yardım ödemesi halk sahipliği sorgulama

Çok uzun zaman oldu başvurdum 1100 tl için çıkmadı evliyim kiradayım 1 yaşında bebeğim var eşim çalışmıyor

Bende çok zordurumdayim bende 1100tl yardim dan faydalanmak istiyorum lütfen bnada yardimci olun

Sayın Cumhurbaşkanım Hayırlı bayramlar Hayırlı günler iki çocuk annesiyim eşim vefat etti çok zor durumdayım faturalarımı ödeyemiyorum bayağı bir sıkıntıya girdim bu pandemi parasını ihtiyacım var lütfen yardım edin

Ben anlamış değilim zaten bu yardim kimlere veriliyor kimlere verilmiyor sistem neye göre ilerliyor evi arabası sigortası olanlar 1.ci fazfan yararlanmış 2 .yi 3 .yu aliyor bu sistemden sesimizi duyacaklarıni sanmıyorum benimde 4 çocuğum var eşimden ayrıyim ve babalarıda ceva evinde evimiz kira merdiven siliyorum günlük cu alan işlere gidiyorum ara sıra ama yetmiyor sürekli çalışamıyorum çünkü organ nakli oldum daha 1 yıl olmadı gerçekten artık inanmıyorum bizim gibi ihtiyacı olanların bu yardımdan faydalarnacagina millet her türlü isini yürütüyor biz mi yapamıyoruz bizi mi görmezden geliyorlar anlamış değilim

Bende yardım parasindan faydalanmak istiyorum pandemiden dolayı işsizim kiraçıyım iki tane çocuklarım var

Surec devam ediyor diyor biri bana yardimci ola bilirmi

Şu an çalışmıyorum covid 19 nedeniyle evin kira

akince93 bos bunlar kardesim ben kireda oturuyorum esim askeri ucretle calisiyor 2 cocuk var 1binlira kira elektirik varsu var hep cevremde evi olup maddi durumu iyi olup alan insanlar var bos bunlar her zaman oldugu gibi fakir ezilir

Rahatsızım calışamıyorum çok durumdayım borçlarımı ödeyemiyor acil maddi destekten yararlanmak istiyorum teşekürler

Arkadaşlar benim Süreç devam ediyor ben bunu nasıl yapacağım bana yardımcı olabilirsiniz

akince93 3 kez yaptım ilk ikisi iptal edildi 3 de yine yaptım bakalım artık normalde yardım alan biriyim pandevi geldikten sonra dogru düzgün yardım alamadım

heryere basvuru yaptim ama olmuyor. kayinbabam ile birikte yasadigimiz icin hanede emekli var diyorlar ve hic bir yardim yok. bebeklerime bez ve mama almam lazim destek olun lutfen TR96 0011 1000 0000 0083 2694 97

Ben yaklaşık 3 yıldır işsizim evim arabam yok benden kat kat iyi durumdaki insanlar 2 kez pandemi yardımı alırken bana 1 kez bile çıkmadı. Dahası üniversite zamanında aldığım kyk geri ödemeli kredi de maliye ye düşmüş hayır iş var da biz mi ödemiyoruz pandemiyi bahane etmesin kardeşim kimse bana iş uok idtihdam yok zengin ve yalakaların her işi tıkırında yürüyor dürüst ve namuslu insanlar yoksullukla cebelleşiyor. Sonra kendimizi kandırıyoruz her sene yine yeniden önümüzdeki sene diyerek.

Bir yıl oldu baş vurali da çıkmadı maddi durumum iyi değil iki çocuk var lütfen bana da yardım edin lütfen