lknurAlkan nerde oturiyon abla
Erdoğan Tam Kapanmada Maddi Destek Paketini Açıkladı
1100 tl tam kapanma yardım ödemesi halk sahipliği sorgulama
SudenurAyyldz 1. ci fazdan faydalanlar tekrar aldı ama biz alamıyoruz
Çok uzun zaman oldu başvurdum 1100 tl için çıkmadı evliyim kiradayım 1 yaşında bebeğim var eşim çalışmıyor
Bende çok zordurumdayim bende 1100tl yardim dan faydalanmak istiyorum lütfen bnada yardimci olun
Sayın Cumhurbaşkanım Hayırlı bayramlar Hayırlı günler iki çocuk annesiyim eşim vefat etti çok zor durumdayım faturalarımı ödeyemiyorum bayağı bir sıkıntıya girdim bu pandemi parasını ihtiyacım var lütfen yardım edin
Ben anlamış değilim zaten bu yardim kimlere veriliyor kimlere verilmiyor sistem neye göre ilerliyor evi arabası sigortası olanlar 1.ci fazfan yararlanmış 2 .yi 3 .yu aliyor bu sistemden sesimizi duyacaklarıni sanmıyorum benimde 4 çocuğum var eşimden ayrıyim ve babalarıda ceva evinde evimiz kira merdiven siliyorum günlük cu alan işlere gidiyorum ara sıra ama yetmiyor sürekli çalışamıyorum çünkü organ nakli oldum daha 1 yıl olmadı gerçekten artık inanmıyorum bizim gibi ihtiyacı olanların bu yardımdan faydalarnacagina millet her türlü isini yürütüyor biz mi yapamıyoruz bizi mi görmezden geliyorlar anlamış değilim
Bende yardım parasindan faydalanmak istiyorum pandemiden dolayı işsizim kiraçıyım iki tane çocuklarım var
Surec devam ediyor diyor biri bana yardimci ola bilirmi
Maddi yardım istiyorum
Şu an çalışmıyorum covid 19 nedeniyle evin kira
akince93 benim de madi yardım ihtiyaç var kiraciyim
akince93 bos bunlar kardesim ben kireda oturuyorum esim askeri ucretle calisiyor 2 cocuk var 1binlira kira elektirik varsu var hep cevremde evi olup maddi durumu iyi olup alan insanlar var bos bunlar her zaman oldugu gibi fakir ezilir
Rahatsızım calışamıyorum çok durumdayım borçlarımı ödeyemiyor acil maddi destekten yararlanmak istiyorum teşekürler
Arkadaşlar benim Süreç devam ediyor ben bunu nasıl yapacağım bana yardımcı olabilirsiniz
akince93 3 kez yaptım ilk ikisi iptal edildi 3 de yine yaptım bakalım artık normalde yardım alan biriyim pandevi geldikten sonra dogru düzgün yardım alamadım
heryere basvuru yaptim ama olmuyor. kayinbabam ile birikte yasadigimiz icin hanede emekli var diyorlar ve hic bir yardim yok. bebeklerime bez ve mama almam lazim destek olun lutfen TR96 0011 1000 0000 0083 2694 97
Ben yaklaşık 3 yıldır işsizim evim arabam yok benden kat kat iyi durumdaki insanlar 2 kez pandemi yardımı alırken bana 1 kez bile çıkmadı. Dahası üniversite zamanında aldığım kyk geri ödemeli kredi de maliye ye düşmüş hayır iş var da biz mi ödemiyoruz pandemiyi bahane etmesin kardeşim kimse bana iş uok idtihdam yok zengin ve yalakaların her işi tıkırında yürüyor dürüst ve namuslu insanlar yoksullukla cebelleşiyor. Sonra kendimizi kandırıyoruz her sene yine yeniden önümüzdeki sene diyerek.
Bir yıl oldu baş vurali da çıkmadı maddi durumum iyi değil iki çocuk var lütfen bana da yardım edin lütfen