2 kızım var küçük bende günlükte çalışıyorum bende maddi destek istiyorum lütfen msjlarimizi görün
Erdoğan Tam Kapanmada Maddi Destek Paketini Açıkladı
2 aydır kirayı oduyemiyoruz eşim kısa çalışma yapiyor
maddı destek ıstıyorum zor durumdayım babam cezaevınde eve bakmam lazım
Selam başkanım benim evim kira dulum 3 cocugum var 2bekar yanimda yasaklardan dolayi calisamiyorum ve bu pandemi destek parasindan bende yararlanmak istiyorum 4 katli evi olan durumu iyi olana bu para cikiyo ben dulum evim kira bana cikmiyo hani ihtiyaci olana verilecekti nerde parasi var ihtiyaci yok ona cikti ben ihtiyacli biri olarak benim hakkim degilmi baskanim sizlerden bana donmenizi bekliyorum hayirli bayramlar herkese
akince93 merhaba pandemi yardımı istiyorum ihtiyacımız var 1 çocuğum var ve hamileyim sağlık sorunlarim var alması gerekenler almıyor ihtiyacı olmiyanlara veriliyor bu nasıl bişey anlamadım lütfen bizede destekte bulunur musunuz
merhaba ben pandemi destek istiyorum kendimde işitme engelliyim iki defa başvuru yaptım ikiside yardım alamadım
Ben serap işgüder 17/07/2020 yardım desteği için başvurdum hala süreç devam ediyor diyor zor durumdayım ne yapmam gerekiyor
Ben gecen yıl başvurdum sürec devam ediyor bu yıl da basvurdum hala sürec devam ediyor 3 cocuk annesiyim pandemi sürecinde baya sıkıntılı günden gectik malesefki yarım yamalak derslere girdik bu sürecte onlara hem annelik hemde öğretmenlik yaptım evi arabası sigortası olan herkeze hem pandemi parası hemde tablet dağıtıldı merak ediyorum benim cocuklarım hakkı yokmuydu? Evi arabayı gectik sağlık sigortamız bile yoktur
Maddi testek yardımı istiyorum
Kiraciyim çok mağdurum sizden ricam bana tam kapan ma desteginden yardım edin
Hanede 8 kişi yaşıyoruz 6 çocuğum var kiracıyım düzenli çalışmıyorum taksitlerim ve borçlarım var bende 1100 tl yardım dan faydalanmak istiyorum saygılar
lknurAlkan nerde oturiyon abla
1100 tl tam kapanma yardım ödemesi halk sahipliği sorgulama
SudenurAyyldz 1. ci fazdan faydalanlar tekrar aldı ama biz alamıyoruz
Çok uzun zaman oldu başvurdum 1100 tl için çıkmadı evliyim kiradayım 1 yaşında bebeğim var eşim çalışmıyor
Bende çok zordurumdayim bende 1100tl yardim dan faydalanmak istiyorum lütfen bnada yardimci olun