• Erdoğan Tam Kapanmada Maddi Destek Paketini Açıkladı

Benim de iki oglum var biri gorme engelli esimin is yeri kapali

3 çocuğum var onlara bakicak durumum yok artık lütfen destek istiyorum. Çalışamıyorum yardım edin lütfen

Madi yardım istiyorum

akince93 eşim cezaevinde 2 tane çocugum var kiradaym maddi destege ihtiyacım var

akince93
İyi günler ben de faydalanmak istiyorum fakat 2 gün önce e devletten baktım kapsam dışına çıktı diyor yararlanamayacak mıyım ozaman yada nasıl tekrar başvuru yaparız

Pandemi dolayısıyla eşim yarım gün çalıştı buda bizi çok zor duruma soktu lütfen yardımcı olur musunuz ev kira kredi borçumuz var bende desteğinizi bekliyorum saygılar

akince93 bende almak istiyorum ama edevletten doldurdum kackere 1 kere aldim ve 2ciyi vermiyolar gecen sene aldim bunlarin isi nos ben busene secimde chp oy vercem zaten karadeniz halki iyice bozuldu sabirsizlikla bekliyo secimleri allah buyukk

Ikı kızım var evim kira ödeyecek durumum yok isterseniz gelin görün evimi ne olur yardım edin bana ne olur önce allah sonra sizden istiyorum pazardan yerden topladığım sebze leri yediriyorum ne olur

Duyun sesimi LÜTFEN

Evde 4 kisiyiz calisanimiz yok cok ihtiyacimiz var hic biseye yetismeiyoruz nolur artik kac kere basvru vurdum bos ya

Ben cok zor durumdayım eşim hastanede yatıyor bende calısamıyorum çocuğum davar bende rahatsızım eşimin ayağı diyabetik den dolayı kesiliyor surekli tedavi görüyor. Hastanede suanda Çorum hitit unuverditesi erol olcok hastanesinde yatıyor yardımınızı beklerim şimdiden allah razı olsun

Kirada oturuyorum 7 cocugum var kirami elektirigimi oduyemiyom cocklarimin yiycek giycek bez ihtiyaclarini alamiyom pandemiden dolayi calusamiyom herhangi bi gelirim yok esimde calismiyo maddi yardim almak istiyorum lutfen

Eşim çalışmıyor kiradayım 1 çocuğumda var geçinemiyorum lütfen maddi destek istiyorum çok zor durumdayım