• Erdoğan Tam Kapanmada Maddi Destek Paketini Açıkladı

Maddi sıkıntı yaşıyorum eşimin borçlardan dolayı çocuklarımın bazen ihtiyaçlarını karşılamak için çok zorlanıyorum lütfen yardımcı olun çocuklarım için

İki çocuğum var bez mama ihtiyaçlarını karşılayamiyom çalışmıyor eşim birgun calisiyo bı hafta calismiyo düzenli bir işi yok yardım almaksitiyorum maddi destek istiyorum

Yardim istiyorum lütfen dogcak çocuğum var desteğim yok lütfen hiç bi şeyini alamadim

Kimler alabiliyor. Bunu ve kiramı odeyemiyorum faturaların birikti

Ne olur banada yardım edin dulum cocuklarım var 😥çok ihtiyacım var 🤲Allah rızası için 🤲😥

😥😥🤲Allah rızası için yardım edin 🤲😥

akince93 Nasıl faydalanırız maddi destek istiyorum eşim vefaat etti bir oğlum var çalışmıyorum kiramı faturamı ödemek için destek istiyorum

Maddi destek istiyorum çok ihtiyacım var lütfen destek çıkarmısınız

Maddi destek istiyorum kiraciyim sadece 1 defa pandemiden faydalandım lütfen yardımcı olur musunuz.

Burdan Tayyip Erdoğana sesleniyorum başkanım Allah rizasi için yardım edin banada 3cocugum var kiradayim mama bez alacak durumum yok askerleri ücrete çalışıyorum yetmiyor daha borclaniyorum çocuklarım aç kaliyo artık yardım edin elinizi uzatın pandemide baş vuruyorum kapsam dışına çıkıyor hiç biseyden yararlanamıyor um gıda yardımı almıyorum banada yardım edin lütfen saygılarımla

Madi durumum yok esim calısmıyor yeşil kartlıyız ıkı cocugum var bıze yardımcı olunuz erzak yoktur muhtar bıle dagıtıyor bıze vermıtor ancak kendı akrabalarına vere

Gerçekten çok ihtiyacım var bu desteğe maddi destekten faydalanmak istiyorum ne olur

Evleneceğim imkanım hiç yok yardımcı olur musunuz lütfen

Lütfen yardım edin maddi destek istiyorum lütfen rica ediyorum

Düğün yapicam dardayım lütfen msj lari görün maddi olarak çok sıkıntı dayım 1 kuruşa dahi ihtiyacım var

Maddi destek almak istiyorum

Maddi desteğe ihtiyacım var yardımcı olun lütfen