• Erdoğan Tam Kapanmada Maddi Destek Paketini Açıkladı

Hayirli ramazanlar 4cocuk annesiyim en ufagim 1yasinda cok zor durumdayiz kendim goyus kamseriyim.bebegimi doktor tavsiyesiyle yaptim mama bez alamiyorum.evim kira cocuklarim 18yas alti lutven bizimde sesimizi duyu 05376836384 esimin numarasi

Maddi destekten faydalanmak istiyorum

Hayirli gunler 2 cocuk annesiyim maddi destek istiyorjm onceden temizlige gidiyordum bel kaymasindan amaliyat oldum ve simdi onada gidemiyoeum evim kira maddi destek istiyorum AMA 1100 TL BENIM CEVREMDE EVI OLAN GELIRI IYI AILELER ALDI VE BIZZAT SAHIDIM EVI ARABASI OLANLAR ALDI BIZIM GIBI GARIBAN LAR SADECE EKMEK VE KIRASINI ODEMEK ICCIN ISTIYORUN NE OLUR GERCEKDEN IHTIYACI OLANA VERI COK BIRSEY ISTEMIYORUZ DUYUN SESIMIZI

Maddi destek istiyorum esimden ayriyim bi cocugum var

MelihcanGezer ben kendime başvuru yaptım çıkmıyor bi turlu bana anneme yaptım denemek için bu 2020 yıllarında ilk zamanda cıkmiştı ıbanına benımkını yazdım onun kartı kayboldugu için kabul edilirse yazdığım ıbana mı yatar ve ne süreç için de yatar

Madi yardım istiyorum 4 çocuğum var eşimde de evde çalışmıyor yardım edin lütfen

Babam rahmetli oldu kısa çalışmadayım aldığım para yetersiz anneme ve 4 kardeşime bakıyorum evim kira elektrik su mutfak masrafı derken yetiştiremiyorum lütfen yardımınızı bekliyorum

Maddi sıkıntı yaşıyorum eşimin borçlardan dolayı çocuklarımın bazen ihtiyaçlarını karşılamak için çok zorlanıyorum lütfen yardımcı olun çocuklarım için

İki çocuğum var bez mama ihtiyaçlarını karşılayamiyom çalışmıyor eşim birgun calisiyo bı hafta calismiyo düzenli bir işi yok yardım almaksitiyorum maddi destek istiyorum

Yardim istiyorum lütfen dogcak çocuğum var desteğim yok lütfen hiç bi şeyini alamadim