FerhatTuran cimre yaz
İhtiyaç sahibi ailelere 1100₺
Bize nedense çıkmıyo evi olana maaşı olana arabası olana veriliyo nedense bu devlet yalancıların sahtekarların devleti olmuş araştirmadan hemen para yardimı gıda yardımı yapiyorlar ve hep bizden kesiliyo bu paralar ya elektirik ya su yüksek geliyor ben hacizlik olmuşum evim kira ama bize yardım olmuyo benim sözü. Bukadar
Sùreç devam ediyor
Ben de de süreç devam ediyor diyor Allah rızası için yardım edin bir kız çocuğum var ihtiyaçlarını alamiyorumkarton toplayarak karnımızı zor doyuruyoruz nolur yardım edin
Ben de ihtiyac sahibiyim yardım istedim yapa bilirmisin allah razı olsun 3cocugum var durumun iyidegil
PARASIZ KALDIM
EmreAkda beni bir daha niyeti konuşmak için olan kişilerle konuşturmayin yardım edecek birileri yokki bende kalkıp bir ihtimal belki olur diye yazdim aksine niyeti konuşmak yapmayın ihtiyacı olan biriyle dalga geçmeyin bir daha hiç bir şekilde bana birini önermeyinnnnnnn
Bende başvuru yaptım ama hala başvuranlar arasındasın yazıyo eşimle ayrıyız boşanma dası sürüyo ve 3 cocumla ben tek başımın caresine bakmaya çalışıyorum cok sıkışık durumda olmasam saten başvuru yapmazdım kıramı falan ödemedim nasıl alabilirim bu yardımı bilmiyorum
Cezaevinden 7 ay 1 gün olduğu için çalışamıyorum
Hala devam ediyo degerlendiriliyor diyor sonuclanmadi 4 aydan beri 1 yil oldu
MaviErgn bana açık adresini yazarmısın
akince93 süreç devam ediyor hani olurda tatilcilerden para gelirse verecekler inşallah o zaman a kadar kirada olanlar benim gibi evden atılmazsa alışveriş yapmak hayal zaten kapatıyorsanız evlere yardım edin madem 1 yıldır çalışamıyorum o yasak bu yasak taş mı yicez
İhtiyacımız var asgeri ucret ful banka borca gidiyo tekrar kredi kartı kullanio babam
23 yasindayim kac aydır süreç devam ediyor diyor aldıktan ölelim mi bizde göz önüne alın rica ediyorum pandemiden dolayi calisamiyoz is yok baska bi gelirim yok kac defa yardim verildi ama ben calismiyorum sigortam yok hic bi şekilde yardim alamadim rica ediyorum goz önune alin bizide
Süreç devam ediyor
Bn 2.5 yıldan deri çalışmıyorum annem 15 yıldan beri felçli başvuru yaptım süreç devam ediyor ne yapmam lazım bnm tanidim biri fab. Çalışıyor sgk li ona çıkıyor bana çıkmıyor ben bu işi anlamadım
Maddi destek istiyorum eşim pandemi dolayı çalışmıyor lütfen yardım istiyorum
akince93 peki bu yardım kimlere veriliyor acaba ihtiyacı olmayan kira derdi olmayan hemen herkes aldı ama ihtiyaç sahibi olana yok hak mı bu yazık gerçekten etrafıma bakıyorum da evi var kira geliri var üstüne 1100 TL yardım almis bize gelince süreç devam ediyor hakkımı helal etmiyorum
Eşim obezite çalışamıyor vücudunda türlü türlü yaralar çıkıyor kanında iltihap var kiradayim gelirim yok dört çocuğum var lütfen para yardımı edin bana çok zor durumdayim ben Allah rızası için ne bir televizyonum nede bir bozdolabim var vallah hiç bir şeyim yok çok zor durumdayim
pandemide başvuru yaptı. her hangi bir dönüş olmadı.