• İhtiyaç sahibi ailelere 1100₺

Bu sorunlar hep bizde sanırım alanlar aliyo zaten 1 sene olmuş hala süreç devam ediyor

Ben de yardım istiyorum 3 çocuk var ev kira zor durumda yıö

Lütfen yardımcı olun lütfen Allah rızası için Allah hepimize yardım et sim

Maddi destek ihtiyacım var

İhtiyacım var maddi destek e hiç almadım

pandemi sıkıntıya koydu ricam olacaktır

Ben de ev hanımıyım eşim çalışmıyor çocuğum var niye 1100 tl yardım parası alamıyoruz

akince93 geçen sene 2020 de baş vuru yaptım hala süreç devam ediyor diyor kirami veremiyorum çocuklarıma bakamaz oldum bu devlet nerede hastalık var diye kimse iş de vermiyor 😔

HaticeBayram Hatice Hanım elimizden gelir az olsa yardım edelim buradan tekrar yazarsınız ben dönerim

akince93 ben 3 3 seferdi bas vurdum bana çıkmıyor ama çok ihtayacim var bu nasıl bisey

Selamün aleyküm . Benimde 4 yaşında bir kızım var 1 aya ikinci çocuğum dünyaya geliyor. İmkanım yok bu yüzden kızıma hala yatak alamadım beşikte yatıyor koca kız oldu. Para istemiyorum ikinci elde olsa bir yatak baza destek olabilecek varmı

Bize nedense çıkmıyo evi olana maaşı olana arabası olana veriliyo nedense bu devlet yalancıların sahtekarların devleti olmuş araştirmadan hemen para yardimı gıda yardımı yapiyorlar ve hep bizden kesiliyo bu paralar ya elektirik ya su yüksek geliyor ben hacizlik olmuşum evim kira ama bize yardım olmuyo benim sözü. Bukadar

Ben de de süreç devam ediyor diyor Allah rızası için yardım edin bir kız çocuğum var ihtiyaçlarını alamiyorumkarton toplayarak karnımızı zor doyuruyoruz nolur yardım edin

Ben de ihtiyac sahibiyim yardım istedim yapa bilirmisin allah razı olsun 3cocugum var durumun iyidegil