• İhtiyaç sahibi ailelere 1100₺

MustafaBergin kardeşim eğer İş kazası geçirdiğine dair raporun varsa senden hiçbir ücret talep etmeden senin bütün haklarını maddi olarak alabilirim kesin sonuç.
05300269925 Adem ulaş bana

benimde ihdiyacim var 3 cocugum var kiredi boclarim var ama vermiyorlar zenginlere veriyorlar ihtiyaci Ola na yok

akince93 şuan izne çıktım ev kirası elektrik su faturası evin geciminde sıkıntı yaşıyorum uzun zaman oldu başvuru yaptım sürekli süreç devam ediyor diyor yardım edin 5418902800

Ben de pandemi yardım almak istiyorum ama alamadım 24 04 2020 den beri ne daha pandemi dolayısıyla daha para alamadık ne yapmamız lazım daha süreç devam ediyor diyor yardım edecek kimse yok mu

Kas hastası engelli bir prensesim var.. aylık sadece mama ve ilaç parası 500 TL yok buluyor.. asgari ücretle tek çalışanım. Bu kapanma yardım parası benim gibi kişilere çıkmıyor sanırım.. kirada oturan engelli bireyi olan asgari ücretle çalışan kişilere vurmuyor.. Her şeyin en iyisini Allah bilir..

Bu sorunlar hep bizde sanırım alanlar aliyo zaten 1 sene olmuş hala süreç devam ediyor

Ben de yardım istiyorum 3 çocuk var ev kira zor durumda yıö

Lütfen yardımcı olun lütfen Allah rızası için Allah hepimize yardım et sim

Maddi destek ihtiyacım var

İhtiyacım var maddi destek e hiç almadım

pandemi sıkıntıya koydu ricam olacaktır

Ben de ev hanımıyım eşim çalışmıyor çocuğum var niye 1100 tl yardım parası alamıyoruz

akince93 geçen sene 2020 de baş vuru yaptım hala süreç devam ediyor diyor kirami veremiyorum çocuklarıma bakamaz oldum bu devlet nerede hastalık var diye kimse iş de vermiyor 😔

HaticeBayram Hatice Hanım elimizden gelir az olsa yardım edelim buradan tekrar yazarsınız ben dönerim

akince93 ben 3 3 seferdi bas vurdum bana çıkmıyor ama çok ihtayacim var bu nasıl bisey