İhtiyaç sahibi ailelere 1100₺
pandemir
Ben anlamıyorum ihtiyacı olamayan herkez alıyo biz bir senedır bekliyor uz bende tek yası yorum acil ihtiyacım var kira elektrik su hepsi duruyor lütven adaletli olun artık
EmreAkda tamam yazacam beklentim kalmadı artik
akince93 lütfen bizede yardım edin eşim ilk fazdan başvuru yapmadan aldı bunada başvuruyoruz ama kapsam dışı diyo eşim hamile 1 ay kaldı doğumuna ihtiyacımız var bebeğin eksikleri var pandemiden dolayı işede gidemiyorum
Arkadaşlar süreç devam ediyo diyo yardimci olurmusunuz
2020 de yaptım ve 2021 yaptım hep aynısını diyolar ve cevap yazmıyorlar açıklama yapmamışlar
Merhaba suan 100 TL bile ihtiyaçım var kirada kalıyorum 2 yasında cocugumuz var işsiz kaldım cebimde 1 TL bile yok zor durumdayız basvuru yaptık kabul olmadı niye olmuyor anlamadım bayramda yardım edecek yok mu
MustafaBergin kardeşim eğer İş kazası geçirdiğine dair raporun varsa senden hiçbir ücret talep etmeden senin bütün haklarını maddi olarak alabilirim kesin sonuç.
05300269925 Adem ulaş bana
yalan bunlar bende basvurdum hala sorguluyor
benimde ihdiyacim var 3 cocugum var kiredi boclarim var ama vermiyorlar zenginlere veriyorlar ihtiyaci Ola na yok
- Düzenlendi
Ben de pandemi yardım almak istiyorum ama alamadım 24 04 2020 den beri ne daha pandemi dolayısıyla daha para alamadık ne yapmamız lazım daha süreç devam ediyor diyor yardım edecek kimse yok mu
MemetMuhammetBala onaylamamis yani eksik bilgi
Kas hastası engelli bir prensesim var.. aylık sadece mama ve ilaç parası 500 TL yok buluyor.. asgari ücretle tek çalışanım. Bu kapanma yardım parası benim gibi kişilere çıkmıyor sanırım.. kirada oturan engelli bireyi olan asgari ücretle çalışan kişilere vurmuyor.. Her şeyin en iyisini Allah bilir..
akince93 benimde ihtiyacım var bende 1100liradan yararlanmak istiyorum
Gjgkgjfi
Bu sorunlar hep bizde sanırım alanlar aliyo zaten 1 sene olmuş hala süreç devam ediyor
Ben de yardım istiyorum 3 çocuk var ev kira zor durumda yıö