e devlet uzerinden başvurdum araştırma surec devam ediyo diyo 1 senedir nezman sonuzşalacak acaba
İhtiyaç sahibi ailelere 1100₺
Zaten lafa gelince yardim ediyoruz diyor ya devlet bi bok yapti yok amk anca calsin milleten ac oglu aclar yardimmis 2 senedir lan pandemi var virus var 1 lira almadim
HaticeHobiretim bana ulaşırmışsınız
MustafaBergin e devletten sosyal yardim bilgileri yaz oradan bak
Kirada oturuyorum eşim calişmiyr maddi durumu m iyi yomiye işi bir gün var on gün yok nasıl gecinecegz bilmiyorum çok zor durumda yz Allah rızası için yardım edin lütfen çok ihtiyacı m var
inşaat işçisi yim 3aydır işsizim evim kira 2kızım var yardıma ihtiyacım var
Yedi kişiyiz kiradayız bu paraya çok ihtiyacım var eşim çalışmıyor, yüzde doksan dokuz engelli çocuğum var. Ne zaman çıkacak bu para.lütfen yardımcı olun.
Öncelikle yeni evliyim beş ay oldu nikah kıyamadik nikah memurları kovit oldu icin işim yok ceza evinden yeni çıktım kirada oturuyorum hicbir gelir kaynam yok hastalıktan dolayı iş bulamıyorum çok zor durumdayım bana devletimin yardim etmesini bekliyorum bu yardımdan bende faydalanmak istiyorum
akince93 merhaba 3 cocuk annesiyim 3 ü de okuyor pandemi sürecinde hem annelik hem öğretmenlik yaptım zor günlerden gectik ama devlet herkeze yardımcı oldu ne pandemi nede herkeze dağıtılan tablerden bizim elimize ulaştı 3 çocuğum vsr yarım yamalak derslere katıldılar sizce benim cocuklarımında hakkı yokmudur?
Bende başvuru yaptım fakat aynı şeyi soyluyo bir haftadir süreç devam ediyor
pandemir
Ben anlamıyorum ihtiyacı olamayan herkez alıyo biz bir senedır bekliyor uz bende tek yası yorum acil ihtiyacım var kira elektrik su hepsi duruyor lütven adaletli olun artık
EmreAkda tamam yazacam beklentim kalmadı artik
akince93 lütfen bizede yardım edin eşim ilk fazdan başvuru yapmadan aldı bunada başvuruyoruz ama kapsam dışı diyo eşim hamile 1 ay kaldı doğumuna ihtiyacımız var bebeğin eksikleri var pandemiden dolayı işede gidemiyorum
Arkadaşlar süreç devam ediyo diyo yardimci olurmusunuz
2020 de yaptım ve 2021 yaptım hep aynısını diyolar ve cevap yazmıyorlar açıklama yapmamışlar