• İhtiyaç sahibi ailelere 1100₺

Bende ihtiyaç sahibiyim bende maddi yardım bekliyor çocuklar im var

bende ihtiyac sahibiyim covid perişan eti bizi lutfen

ESİMDEN AYRIYIM 6 ÇOCUK ANNESİYİM EVİM KİRA MADDİ MANEVİ YARDIMIMA İHTİYACIM VAR YARDIMINIZI ARZ EDERİM ELEKTRİK SU BORCUM VAR ÇOK DARDAYIM CALISAN KIMSEM YOK RİCA EDİYORUM YARDIM ELİNİ UZATTIN

Lütfen banada yardım adin 4 çocuğum var biri engelli eşimden ayrıldım 🙏

DilanAslan allah yardimciniz olsun eger yapabilecegim bişey olursa elomden geleni yaparim

Ben bikere sadece aldım ilk dağıtım yaptıklarında ama şimdi e devlete giriiyorum kayıt yapmak için olmuyor .faz 1de faydalanmış im diye ama benim çevremde 3 .yu alan oldu niye benim kaydım olmuyor açılmıyor anlamadım .eşimde çalışmıyor kiraciyim 4 çocuğum var.

Kapsam dışı görünüyorum
İstedikleri kritereler nedir bi insan daha nasıl kotu durumda olmalı ki
Karton toplayıcısıyım aylardır işsizin 20 gündür işe gidemiyorum 1 haftadır karantinadayım daha ne olmasi gerekir ki

e devlet uzerinden başvurdum araştırma surec devam ediyo diyo 1 senedir nezman sonuzşalacak acaba

Zaten lafa gelince yardim ediyoruz diyor ya devlet bi bok yapti yok amk anca calsin milleten ac oglu aclar yardimmis 2 senedir lan pandemi var virus var 1 lira almadim

akince93 halen devam ediyor geçen seneden beri .vereceklerse versinler artık kiralar faturaların birikmiş durumda

Kirada oturuyorum eşim calişmiyr maddi durumu m iyi yomiye işi bir gün var on gün yok nasıl gecinecegz bilmiyorum çok zor durumda yz Allah rızası için yardım edin lütfen çok ihtiyacı m var