• İhtiyaç sahibi ailelere 1100₺

Aynen öyle ihtiyac sahibi ailelere yazıldığı halde neden birçok aile bu destekten yararlanılamiuir lütfen duyun

Bende ihtiyaç sahibiyim bende maddi yardım bekliyor çocuklar im var

bende ihtiyac sahibiyim covid perişan eti bizi lutfen

ESİMDEN AYRIYIM 6 ÇOCUK ANNESİYİM EVİM KİRA MADDİ MANEVİ YARDIMIMA İHTİYACIM VAR YARDIMINIZI ARZ EDERİM ELEKTRİK SU BORCUM VAR ÇOK DARDAYIM CALISAN KIMSEM YOK RİCA EDİYORUM YARDIM ELİNİ UZATTIN

Lütfen banada yardım adin 4 çocuğum var biri engelli eşimden ayrıldım 🙏

DilanAslan allah yardimciniz olsun eger yapabilecegim bişey olursa elomden geleni yaparim

Ben bikere sadece aldım ilk dağıtım yaptıklarında ama şimdi e devlete giriiyorum kayıt yapmak için olmuyor .faz 1de faydalanmış im diye ama benim çevremde 3 .yu alan oldu niye benim kaydım olmuyor açılmıyor anlamadım .eşimde çalışmıyor kiraciyim 4 çocuğum var.

Kapsam dışı görünüyorum
İstedikleri kritereler nedir bi insan daha nasıl kotu durumda olmalı ki
Karton toplayıcısıyım aylardır işsizin 20 gündür işe gidemiyorum 1 haftadır karantinadayım daha ne olmasi gerekir ki

e devlet uzerinden başvurdum araştırma surec devam ediyo diyo 1 senedir nezman sonuzşalacak acaba

Zaten lafa gelince yardim ediyoruz diyor ya devlet bi bok yapti yok amk anca calsin milleten ac oglu aclar yardimmis 2 senedir lan pandemi var virus var 1 lira almadim