- Alison
Alison, çoğunlukla işyeri temelli becerilere odaklanan bir çevrimiçi eğitim platformudur. 3000′den fazla kursa erişebilirsiniz.
- Open Culture
Ücretsiz kültür ve eğitim kursları bulabileceğiniz en iyi web sitelerinden birisidir.
- Coursera
En iyi üniversiteler ve şirketler tarafından geliştirilen birinci sınıf eğitim programlarına ücretsiz biçimde erişebilirsiniz.
- Udacity
Çevrimiçi dijital beceriler öğrenmek için en iyi kaynaklardan birisidir. Veri bilimi, yapay zeka, programlama, siber güvenlik gibi dersleri alabilirsiniz.
- Khan Academy
Khan Academy ile matematik, sanat, bilgisayar, ekonomi, fizik, kimya, biyoloji, tıp, finans, tarih ve daha fazla alanda ücretsiz olarak eğitim alabilirsiniz. Birçok Türkçe derse ulaşabilirsiniz.
- Academicearth
Academicearth’ın çevrimiçi ücretsiz kursları ile öne çıkan üniversitelerin eğitimlerini alabilirsiniz.
- Stanford Online
Stanford Üniversitesi’nin çevrimiçi öğrenme sağlayıcısı Stanford Online ile profesyonel ve ücretsiz eğitimlere erişebilirsiniz.
- MIT Opencourseware
MIT Opencourseware ile neredeyse tüm MIT lisans ve yüksek lisans kurs içeriğine ücretsiz ve çevrimiçi ulaşabilirsiniz.
- İstanbul İşletme Enstitüsü Sertifikalı Eğitim Programı
İstanbul İşletme Enstitüsü Sertifikalı Eğitim Programı ile alanında uzman eğitimcilerden birçok alanda çevrimiçi ders alabilirsiniz.
- edX
edX, Harvard ve MIT tarafından oluşturulan bir çevrimiçi kurs sağlayıcısıdır. Bilgisayar, dil eğitimi, işletme, mühendislik ve veri bilimi gibi birçok kursa erişim sağlayabilirsiniz.
- Udemy
Her ay yayınlanan yeni kursları ile yazılım geliştirmeden pazarlamaya, kişisel gelişimden müziğe kadar birçok farklı alanda kurslar sunmaktadır. Kurslar ücretlidir.
- Ucla Extension
Ucla Extension ile çevrimiçi eğitimlere istediğiniz yerden her zaman erişebilir ve çeşitli çalışma alanlarında eğitimler alabilirsiniz.
Alıntı: Akademiklink