- Xiaomi Redmi Note 8 Pro (128 GB)
Fiyat: 2.940,00 TL. Benim kullandığım telefon. Ben biraz hor kullanıyorum çünkü bütün gün elimden düşmüyor. Bende 64 GB olanı var. 1 seneden fazladır elimde. Kilit tuşu bozuldu. Arada sırada ekran saçma sapan bozuluyormuş gibi oluyor ama idare ediyor. Ben 2000 TL civarında aldım sanırım bakıcam. 1987 liraya almışım. Yani ekonomimiz müthiş cidden. 64 GB olanın fiyatı şuan 2734 TL yani bu telefonu satmaya kalksam en az 1300 TL den satsak? Bilemedim 😃
6.4 inç bir telefon. Note 8 pro’dan biraz küçük. Ama daha iyisi bataryası 6000′lik. Kullanışlı olabilir. Ama uzun kullanım ne gösterir onu bilemiyorum. Fiyatı 2939 TL civarında.
Casper telefonları küçümsememek gerekiyor. Ben 2 yıl kadar kullandım. Gerçekten kötü değiller. Yetkili servis kısmında da iyiler sanırım bana kargo kodu falan yollamışlardı eski telefonumu tamir etmeleri için. Ama göndermedim sanırım 😃 Fiyatı 2879 lira. Ama bunu alacağınıza Note 8 Pro derim yani bilemedim.
Başka da tecrübe ettiğim honor vardı. Sanırım artık bu fiyatta telefonları yok. Görmedim. Honor 20 Lite var ama puanları pek iyi değil. Bence bu üçünden birini de alsanız iş yapar. Sizi idare eder. Sizin önerebileceğiniz telefon varsa siz de yazabilirsiniz.